Sportdeck kunststof sportvloer tegels - Swissdeckvloertegels

SPORTDECK ANTISLIP TEGELS

Ideaal voor outdoor sporten, de caravan of als alternatieve balkontegel

SPORTDECK ANTISLIP TEGELS VOOR OUTDOOR SPORTEN

De Swissdeck Sportdeck® antislip kunststof tegels zijn speciaal gemaakt voor outdoor sporten. De vloer heeft de juiste antislip, is onderhoudsvrij en snel zelf  te leggen vanwege het sterke kliksysteem. Deze antislip sportvloer is ook geschikt als tijdelijke sportvloer. 

De Sportdeck antislip tegels zijn ook geschikt als een tijdelijke vloer voor een carvavan of als alternatieve balkontegel. Voor balkonvloeren zetten wij normaal de Ribdeck balkontegel in, maar soms is de dikte van 1,8 cm net niet mogelijk. De Sportdeck tegel is 1,2 cm dik en kan daarom als alternatief bieden. De Sportdeck tegel is alleen als balkontegel geschikt wanneer er drainage ribbels in de ondergrond zitten verwerkt om het regenwater af te voeren.

De Sportdeck tegels zijn in 7 kleuren leverbaar. Ook zijn er bijpassende afwerkranden en hoekstukken te bestellen. De prijs per m2 is 52,- incl. BTW, dit is excl. verzendkosten en eventuele legkosten.

SPORTDECK OUTDOOR VLOER

De Sportdeck antislip tegels worden toegepast voor outdoor sporten zoals inline hockey, tennisbanen, basketbalvelden, speelplaatsen en trapveldjes. Het profiel van de Sportdeck antislip tegel is zelf drainerend zodat u ook na een regenbui uw activiteiten zonder kans op natte voeten of glijpartijen kunt voortzetten.

De kunststof tegels zijn voorzien van een sterke klikverbinding zodat de tegels makkelijk en snel kunnen worden gelegd. Door dit kliksysteem kan de vloer ook heel makkelijk weer uit elkaar worden gehaald.

De Sportdeck tegel is gemaakt van Polypropyleen, een heel sterk kunststof en is voorzien van een sterke UV beschermer voor een lange levensduur.

GARANTIE

Op de Swissdeck tegels zit 15 jaar (beperkte) garantie voor niet commercieel gebruik en de tegels zijn volledig recyclebaar.

DE SPORTDECK VLOERTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk

Klaar om te bestellen?

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Materiaal: Polypropyleen copolymeer

Afmeting tegel: 33,3x33,3x1,2 cm

Gewicht per tegel: 496 gram

Tegels per m2: 9,09 tegels

Randprofiel: 33x5,5 cm

Hoekstukken: 5,5x5,5 cm

Belastbaarheid: 25 ton per m2

UV weerstand: UV gestabiliseerd materiaal

Oppervlakte tegel: Antislip

Chemicaliën: Uitstekend

Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend

Zuren, oplosmiddelen: Goed

Temperatuurbereik: -20 tot +70°

Brandklasse: E (standaard voor kunststof) 

Rookklasse: S2

Garantie niet commercieel gebruik: 15 jaar (beperkt), kleur: 3 jaar

Garantie commercieel gebruik: 1 jaar

Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.