Coindeck Kunststof vloertegels - Swissdeckvloertegels
COINDECK TEGELS

COINDECK ANTISLIP TEGELS

Ideaal voor in de garage, opslagbox, kelder en voor kantoren en werkplaatsen

COINDECK ANTISLIP TEGELS

De Swissdeck Coindeck®  antislip tegel is een hele sterke kunststof vloertegel met een ronde noppen motief voor binnen gebruik. De tegels zijn zelf makkelijk te leggen door vanwege het kliksysteem.

Het oppervlak van Coindeck tegel maakt de tegel ideaal voor toepassingen waar wielen worden gebruikt zoals stoelen en gereedschapskarren in werkplaatsen, kantoren, klaslokalen, showrooms, etc. 

De Coindeck antislip tegels zijn ook ideaal als garagevloer (5 verschillende designs autopakketten), opslagbox, keldervloer of andere plaatsen in huis (voorbeelden).

De Coindeck kunststof antislip tegels zijn in 14 kleuren leverbaar. De prijs per m2 (9,09 tegels) is 54,45 incl. BTW, excl. verzendkosten en eventuele legkosten. Klik hieronder om de tegels in onze webshop te bestellen.

STERKE KUNSTSTOF KLIKTEGELS

De Coindeck kunststof antislip tegels zijn voorzien van een sterke klikverbinding waardoor de vloer zwevend wordt gelegd. De tegels zijn oersterk, gemaakt van Polypropyleen en bestand tegen oplosmiddelen, brandstoffen of chemicaliën. De tegels kunnen wel 25 ton per m2 dragen.

De tegels houden geen vuil vast en zijn daardoor heel makkelijk schoon te maken. De kliktegels zijn eenvoudig te leggen en ook weer makkelijk te verwijderen.

De Coindeck kunststof tegels zijn ook een perfecte uitkomst voor het wegwerken van gescheurde en vervuilde betonnen vloeren. De Coindeck tegel is ook toepasbaar als modulaire antislip vloer voor mobiele of permanente evenementen. 

Ook zijn er afwerkranden (oploopranden) en hoekstukken in bijpassende kleur te bestellen.

GARANTIE

Op de Swissdeck tegels zit 15 jaar (beperkte) garantie voor niet commercieel gebruik en de tegels zijn volledig recyclebaar.

DE DIAMONDDECK VLOERTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk

Klaar om te bestellen?

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Materiaal: Polypropyleen copolymeer

Afmeting tegel: 33,3x33,3x1,2 cm

Gewicht per tegel: 496 gram

Tegels per m2: 9,09 tegels

Randprofiel: 33x5,5 cm

Hoekstukken: 5,5x5,5 cm

Belastbaarheid: 25 ton per m2

UV weerstand: UV gestabiliseerd materiaal

Oppervlakte tegel: Antislip

Chemicaliën: Uitstekend

Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend

Zuren, oplosmiddelen: Goed

Temperatuurbereik: -20 tot +70°

Brandklasse: E (standaard voor kunststof) 

Rookklasse: S2

Garantie niet commercieel gebruik: 15 jaar (beperkt), kleur: 3 jaar

Garantie commercieel gebruik: 1 jaar

Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.