Garantie en retourbeleid - Swissdeckvloertegels

GARANTIE EN RETOURBELEID

Wettelijke zichttermijn consument
Als consument heeft u recht op het wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Wel geldt de voorwaarde dat de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. Gebruikte artikelen worden beoordeeld op verkoopbaarheid. IvoreeTrade behoudt zich het recht om (bij geval van gebruik sporen) een afschrijvingspercentage toe te passen.

Retourzendingen
Retourzendingen aanmelden via info@ivoreetrade.com, vervolgens samen met de pakbon en in de originele verpakking retourneren naar:

IvoreeTrade-Swissdeck
Ambachtsweg 14
2964 LG Groot-Ammers

De kosten voor retourzendingen zijn voor de koper. De kosten van de producten zullen zo snel mogelijk (binnen 14 dagen) aan u worden teruggestort.

Ruilen
Indien u de tegels toch liever wilt ruilen voor een andere kleur, dan kunt u een e-mail sturen naar info@ivoreetrade.com.

Garantie
Swissdeck biedt 15 jaar beperkte garantie op de contructie van de tegels en 3 jaar op de kleur. Lees hier de garantie voorwaarden.

Indien u in aanmerking wilt komen voor garantie, maak dan een foto van het probleem en stuur een e-mail naar info@ivoreetrade.com. Wij zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.


Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.