Ribdeck Balkontegels - Swissdeckvloertegels

RIBDECK BALKONTEGELS

Snel te leggen, onderhoudsvrij, duurzaam & antislip

RibDeck balkon- & terrastegels

Bent u op zoek naar onderhoudsvrije en duurzame balkontegels met antislip die snel zelf zijn te leggen? Dan zijn de RibDeck antislip Balkontegels de beste keuze!


De antislip tegels zijn zeer veilig in natte omstandigheden, geen hechting van vuil en groene aangroei, waterdoorlatend, kliksysteem voor het zelf makkelijk leggen en voorzien van 15 jaar garantie*.

De RibDeck balkontegels zijn makkelijk met een decoupeerzaag op maat te maken. U kunt uw nieuwe antislip balkonvloer natuurlijk ook door ons laten leggen.

Onze balkontegels en service worden met ruim een 9 beoordeeld door onze klanten, daar zijn wij heel trots op. Klik hier om alle ervaringen lezen.  

Galerijvloerrenovaties

De RibDeck antislip tegels zijn ook de perfecte oplossing voor galerijvloer renovaties.


De antislip galerijtegels zijn snel gelegd en met minimale overlast voor de bewoners. Geen vervelende plasjes water meer en door het lichte gewicht (500 gram) vaak over de huidige galerijvloer te leggen.

DE RIBDECK ANTISLIP BALKONTEGELS EN TERRASTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Veilige antislip balkonvloer zonder onderhoud

De RibDeck antislip balkontegels zijn zo uniek vanwege de niet hechtende eigenschappen. De balkontegels zijn gemaakt van Polypropyleen, dat is een oersterk en slijtvast kunststof. Dit kunststof heeft ook als grote voordeel dat vuil, fijnstof en groene aangroei niet aan de tegels hecht. De kunststof tegels zijn daardoor nagenoeg onderhoudsvrij en heel makkelijk schoon te houden. Vaak is een regenbui al voldoende om de antislipvloer schoon te spoelen. De tegels zijn waterdoorlatend, snel droog en door het antislipmiddel zeer veilig in natte omstandigheden. Het antislip middel zit door de hele tegel heen verwerkt en kan dus niet afslijten. Daardoor blijft de Ribdeck antislip balkonvloer ook op de lange termijn de veiligste keuze.

Duurzame balkonvloer met 15 jaar garantie*

Een RibDeck antislip balkonvloer is een echte duurzame keuze voor de lange termijn. De antislip tegels bestaan al bijna 30 jaar en zijn helemaal doorontwikkeld en daarom kan er 15 jaar garantie* worden gegeven. De tegels worden in Europa geproduceerd onder strenge eisen. De tegel is voorzien van een sterke UV beschermer voor een lange levensduur. Zonder deze UV beschermer, wat wij veel tegenkomen bij namaak kunststof tegels, zou het oppervlakte poreus worden. Hierdoor gaat de tegel vuil vasthouden, wordt groen en glad en gaat op termijn zelfs verpulveren en breken. Kies voor een veilige vloer op de lange termijn, de Ribdeck antislip balkonvloer. 

Ervaringen van klanten


Gewoon goed

Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en product goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
15-2-2021
Fer, Oosterhout

Mooi product dat gemakkelijk te verwerken is

Goed uitgelegd hoe je moet tellen om voldoende te bestellen. Snel geleverd en gemakkelijk te leggen. Echt top. Mooi resultaat.

22-5-2021 Joop, Sittard

Perfect, zeker aan te bevelen

Correcte en deskundige informatie, door een kennis van ons bent u aanbevolen. Daar hebben wij geen spijt van. Ook wij bevelen u aan bij onze kennissen. We hebben veel reacties op de tegels.

15-8-2015 Henk, Breda

Prachtige metamorfose van het balkon

Uiterst correct voorgelicht. Alle afspraken nagekomen en geld per omgaande teruggestort nadat bleek dat er ten onrechte afwerkranden waren besteld. Zeer tevreden over de metamorfose van het balkon.

7-8-2019 Dirk, Herwijnen
Wij hebben een paar beoordelingen voor u uitgelicht. Wilt u alle ervaringen lezen, klik dan hier.
Monique en Ivo Swissdeck

Makkelijk zelf te leggen

De Ribdeck kunststof antislip tegels zijn makkelijk zelf te leggen vanwege het ingenieuze kliksysteem. Het op maat zagen gaat het beste met een decoupeerzaag of een cirkelzaag met een zo fijn mogelijke zaag zoals een aluminium of ijzerzaag. Bij een balkonvloer heeft u meestal geen afwerkranden nodig, deze vloer ligt meestal iets verdiept. Op iedere harde en vlakke ondergrond zoals beton kunt u de Ribdeck tegels direct leggen zonder ondervloer. Gaat u de Ribdeck tegels leggen op bitumen dakbedekking dan adviseren wij een ondervloer van rubber. Alle tegels, accessoires en ondervloeren zijn te bestellen in onze webshop. Wij kunnen het leggen van de tegels uiteraard ook voor u verzorgen.

Swissdeck Floorplanner

Aantal antislip tegels berekenen

Het formaat van de Ribdeck tegel is 33,3x33,3 cm. De dikte is 1,2 cm.


Om het aantal benodigde balkontegels te berekenen, deelt u de lengte en breedte maat van uw balkonvloer door 33,3cm. Altijd afronden naar hele tegels. Zie onderstaand rekenvoorbeeld.

Rekenvoorbeeld balkon 5x3 meter
Lengte balkonvloer: 500cm delen door 33,3cm= 15 tegels
Breedte balkonvloer: 300cm delen door 33,3cm= 9 tegels
Totaal aantal tegels: 15 x 9 = 135 Ribdeck balkontegels in totaal nodig

Meest verkochte kleuren:

Klaar om te bestellen?

Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of heeft u nog vragen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan wij voor u klaar. U neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.