Diamonddeck kunststof Vloertegels - Swissdeckvloertegels

DIAMONDDECK TEGELS

Ideaal voor beurzen, evenementen en in huis zoals garage, opslagbox en kelder

Diamonddeck antislip tegels

De Swissdeck Diamonddeck® antislip tegel is een hele sterke kunststof vloertegel voorzien van een traanplaat motief. Deze dichte kunststof tegel is de meest populaire tegel voor binnen gebruik.

De Diamonddeck antislip tegel is ideaal voor vele toepassingen in huis zoals in de garage (zie ook 5 verschillende designs autopakketten), opslagbox en kelder (zie voorbeelden). De antislip tegels zijn goed bestand tegen automotive oliën, oplosmiddelen, brandstoffen en chemicaliën. De Diamonddeck vloertegels zijn bijvoorbeeld ook een perfecte oplossing voor het wegwerken van gescheurde en vervuilde betonvloeren.

Deze kunststof kliktegels zijn ook zeer geschikt voor professioneel gebruik zoals een mobiele vloer voor een evenement, beursstand, showroom, autoshow, winkel, garage etc. 

De Diamonddeck tegels zijn in 14 kleuren leverbaar. De prijs per m2 (9,09 tegels) is 52,- incl. BTW, excl. verzendkosten en eventuele legkosten. Klik hieronder om de tegels in onze webshop te bestellen.

Sterke antislip tegels bestand tegen automotive oliën

De Diamonddeck tegel is een dichte vloeistof kerende antislip tegel. De tegel is gemaakt van Polypropyleen, een heel sterk kunststof en kan 25 ton per m2 dragen. De tegels houden geen vuil vast en zijn daardoor heel makkelijk schoon te maken.

De kunststof tegels zijn voorzien van een sterk kliksysteem en zijn daardoor snel zelf te leggen. De tijdelijke antislip vloer is ook weer snel uit elkaar gehaald en mee te nemen.

Ook zijn er bijpassende afwerkranden (oploopranden) en hoekstukken te bestellen. 

GARANTIE

Op de Swissdeck tegels zit 15 jaar (beperkte) garantie voor niet commercieel gebruik en de tegels zijn volledig recyclebaar.

DE DIAMONDDECK VLOERTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk

Klaar om te bestellen?

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Materiaal: Polypropyleen copolymeer

Afmeting tegel: 33,3x33,3x1,2 cm

Gewicht per tegel: 496 gram

Tegels per m2: 9,09 tegels

Randprofiel: 33x5,5 cm

Hoekstukken: 5,5x5,5 cm

Belastbaarheid: 25 ton per m2

UV weerstand: UV gestabiliseerd materiaal

Oppervlakte tegel: Antislip

Chemicaliën: Uitstekend

Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend

Zuren, oplosmiddelen: Goed

Temperatuurbereik: -20 tot +70°

Brandklasse: E (standaard voor kunststof) 

Rookklasse: S2

Garantie niet commercieel gebruik: 15 jaar (beperkt), kleur: 3 jaar

Garantie commercieel gebruik: 1 jaar

Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.