Floordeck kunststof Vloertegels - Swissdeckvloertegels
Floordeck Vloertegel

FLOORDECK TEGELS

Ideaal voor in de garage , opslagbox, kelder of andere plaatsen in huis

FLOORDECK ANTISLIP TEGELS

De Swissdeck Floordeck® antislip tegel is een hele sterke kunststof vloertegel met een licht opgeruwd motief wat lijkt op een leerstructuur. Het is een dichte kliktegel voor binnen gebruik. De Floordeck antislip tegels zijn ideaal voor in de garage (5 verschillende designs autopakketen), opslagbox, kelder of andere plaatsen in huis.

Ook zijn de Floordeck kunststof antislip tegels geschikt voor professioneel gebruik zoals een vloerafwerking op een beursstand, showroom, autoshow, winkel, garage en overal waar een strakke vloer gewenst is.

Door het gladde oppervlakte is deze tegel ook ideaal voor toepassingen waar wielen worden gebruikt, zoals stoelen, gereedschapskarren, werkplaatsen, kantoren, klaslokalen, showrooms, etc.

De Floordeck tegels zijn in 13 kleuren leverbaar. De prijs per m2 (9,09 tegels) is 54,45 incl. BTW, excl. verzendkosten en eventuele legkosten. Klik hieronder om de tegels in onze webshop te bestellen.

STERKE ANTSLIP TEGELS BESTAND TEGEN AUTOMOTIVE OLIEN

De Floordeck kliktegels zijn voorzien van een sterk kliksysteem waardoor de antislip vloer zwevend wordt gelegd. De tegels zijn daardoor ook weer makkelijk te verwijderen. Hierdoor zijn de tegels ook een ideale oplossing voor mobiele of permanente evenementen. 

De kunststof antislip tegels zijn gemaakt van een speciaal Polypropyleen en zijn bestand tegen oplosmiddelen, brandstoffen of chemicaliën. De tegels houden geen vuil vast en zijn daardoor heel makkelijk schoon te maken. De tegels kunnen wel 25 ton per m2 dragen. 

De Floordeck vloertegels zijn ook een perfecte uitkomst voor het wegwerken van gescheurde en vervuilde betonnen vloeren in bijvoorbeeld garages.

Ook zijn er bijpassende afwerkranden (oploopranden) en hoekstukken te bestellen.

GARANTIE

Op de Swissdeck tegels zit 15 jaar (beperkte) garantie voor niet commercieel gebruik en de tegels zijn volledig recyclebaar.

DE FLOORDECK VLOERTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk

Klaar om te bestellen?

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Materiaal: Polypropyleen copolymeer

Afmeting tegel: 33,3x33,3x1,2 cm

Gewicht per tegel: 496 gram

Tegels per m2: 9,09 tegels

Randprofiel: 33x5,5 cm

Hoekstukken: 5,5x5,5 cm

Belastbaarheid: 25 ton per m2

UV weerstand: UV gestabiliseerd materiaal

Oppervlakte tegel: Antislip

Chemicaliën: Uitstekend

Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend

Zuren, oplosmiddelen: Goed

Temperatuurbereik: -20 tot +70°

Brandklasse: E (standaard voor kunststof) 

Rookklasse: S2

Garantie niet commercieel gebruik: 15 jaar (beperkt), kleur: 3 jaar

Garantie commercieel gebruik: 1 jaar

Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.