Anti-slip vloer voor in de garage - Swissdeckvloertegels

Garagevloeren met kunststof antislip tegels, 
zelf makkelijk te leggen

Antislip Garagetegels

Onze kunststof antislip kliktegels zijn ook een hele goede oplossing voor garagevloeren. Ook liefhebbers van klassieke voertuigen gebruiken onze kunststof garagetegels. Deze tegels zijn voorzien van een kliksysteem en daardoor makkelijk en snel zelf te leggen. De tegels voor garagevloeren zijn gemaakt van Polypropyleen, een heel sterk kunststof. De tegels kunnen 25 ton per m2 aan gewicht dragen. De antislip tegels zijn niet poreus en houden geen vuil vast. Ook zijn de garagetegels bestand tegen automotive oliën. Onze kunststof kliktegels kunnen ook heel goed worden ingezet om scheurtjes in betonvloeren te maskeren. 

Wij leveren open en dichte tegels die allemaal kunnen worden ingezet als garagevloer. Voor het op- en afrijden van de antislip garagevloer hebben wij speciale afwerkranden die aan de tegels kunnen worden geklikt. De antislip tegels zijn in meerdere kleuren leverbaar. Kleuren kunnen worden gemixt, hier kunt u uw creativiteit op los laten. U kunt inspiratie op doen uit onze voorbeelden.

Soorten antislip tegels voor garagevloeren

Ribdeck Vloertegels

RibDeck tegel

Open tegel

Diamonddeck Vloertegel

DiamondDeck tegel

Dichte tegel

Floordeck Vloertegel

FloorDeck tegel

Dichte tegel

Coindeck Vloertegel

CoinDeck tegel

Dichte tegel

DE DIAMONDDECK VLOERTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk
Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.