Duurzaam en onderhoudsvrij alternatief voor rubber tegels - Swissdeck

Duurzaam en onderhoudsvrij alternatief
voor rubber tegels als balkonvloer en galerijvloer

Alternatief voor rubber tegels op balkonvloeren en galerijvloeren

Het bekleden van een balkonvloer of galerijvloer kan worden gedaan met rubber tegels. Wij zijn zelf geen fan van rubber tegels, omdat het weer hier grote invloed op heeft wat zorg voor een korte levensduur. Rubber tegels gaan werken en na verloop van tijd verkleuren, vervormen en zelfs krom trekken. Daarnaast is rubber poreus materiaal waardoor vuil en aangroei makkelijk blijft hechten wat zorgt voor een vieze en gladde vloer. Wij komen balkonvloeren en galerijvloeren met rubber tegels veel tegen. Deze waren mooi toen ze net waren gelegd maar hebben helaas een korte levensduur. Dit is goed te zien op deze foto van een galerijvloer met rubber tegels.

Onze onderhoudsvrije antislip tegels voor balkonvloeren en galerijvloeren zijn hier het perfecte alternatief voor. Deze tegels van kunststof zijn zelf makkelijk te leggen vanwege het ingenieuze kliksysteem. De tegels zijn onderhoudsvrij en vuil en aangroei hecht niet. De tegels zijn voorzien openingen zodat het water wordt doorgelaten en snel droog zijn. De balkontegels zijn gemaakt van Polypropyleen, een slijtvast en oersterk kunststof met 15 jaar garantie. Voorzien van een sterke UV beschermer voor een lange levensduur.

Lees hier meer over de kunststof antislip tegels voor balkonvloeren en galerijvloeren

DE DIAMONDDECK VLOERTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk
Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.