Duurzaam & onderhoudsvrij alternatief voor houten vlonders - Swissdeck

Duurzaam en onderhoudsvrij alternatief
voor houten vlonders als balkonvloer

HOUTEN VLONDERS ALS BALKONVLOER

Bij het afwerken van balkonvloeren wordt vaak aan houten vlonders gedacht. Houten vlonders zijn makkelijk te leggen en het hout zorgt voor een mooie en natuurlijke uitstraling. Veel van onze klanten hebben houten vlonders gehad, maar liepen toch tegen veel nadelen aan. Daardoor zochten een ze onderhoudsvriendelijkere en veiligere oplossing voor het balkon en kwamen bij onze antislip balkontegels uit.

Het grote nadeel van houten vlonders zit hem in het vasthouden van vuil waardoor de houten balkonvloer snel vies en glad wordt. Hout bestaat uit een vezels waar vuil, fijnstof en aangroei aan blijft hechten. Telkens wanneer hout wordt gereinigd gaan deze vezels meer open staan waardoor dit proces zich versnelt. Door de viezigheid en aangroei kunnen houten balkonvloeren bij nat weer gevaarlijk glad worden. Helemaal in de herfst en de winter. 

ONDERHOUDSVRIJ EN DUURZAAM ALTERNATIEF VOOR HOUTEN VLONDER

Dit probleem heeft u niet met onze onderhoudsvrije antislip tegels met 15 jaar garantie. Deze antislip tegels worden al bijna 30 jaar toegepast voor balkonvloeren. De tegels zijn gemaakt van een heel sterk en slijtvast kunststof die is voorzien van een sterke UV beschermer voor een lange levensduur. Vuil en groene aangroei hecht niet aan de tegels. Een beetje water of een regenbui is vaak al voldoende om de vloer schoon te spoelen. Vieze en gladde balkonvloeren zijn hiermee verleden tijd. De tegels zijn voorzien van een kliksysteem waardoor u de balkontegels zelf makkelijk kunt leggen. 

Lees hieronder meer over de antislip tegels voor balkonvloeren

DE DIAMONDDECK VLOERTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk
Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.