Alternatief voor een grasmat op het balkon - Swissdeckvloertegels

Duurzaam en onderhoudsvrij alternatief
voor grastapijt als balkonvloer

Groene kunststof antislip tegels als alternatief voor grastapijt

Eén van de oplossingen voor bekleding van een balkonvloer is het plaatsen van grastapijt. Grastapijt is snel en makkelijk neergelegd en geeft een de uitstraling van een echt stukje gras op het balkon. Veel van onze klanten hebben grastapijt gehad als balkonvloer, maar liepen toch tegen wat nadelen aan en zochten een onderhoudsvriendelijkere oplossing voor grastapijt. Grastapijt ziet er leuk uit, maar blijft wel heel lang nat en is daardoor niet hygiënisch. Wij bieden een heel mooi alternatief aan voor grastapijt. 

Groene onderhoudsvrije antislip tegels voor balkonvloeren met 15 jaar garantie. Voorzien van een kliksysteem zodat u de tegels zelf makkelijk kunt leggen. De groene kunststof tegels zijn waterdoorlatend en snel droog. De tegels zijn onderhoudsvrij doordat vuil en aangroei niet aan de tegels hecht. Vaak is een beetje water al genoeg om de vloer schoon te spoelen. De groene antislip balkontegels zijn gemaakt van een heel sterk kunststof en voorzien een sterke UV beschermer voor een duurzaam resultaat. Deze kunststof balkontegels zijn in 14 kleuren leverbaar, ook in een mooie groene kleur.

Lees hieronder meer over de groene kunststof antislip tegels voor balkonvloeren

DE DIAMONDDECK VLOERTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk
Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.