Duurzaam & onderhoudsvrij alternatief voor coating vloeren - Swissdeck

Duurzaam en onderhoudsvrij alternatief
voor coating vloeren als galerijvloer 

Coating voor galerijvloeren

Bij het renoveren van gladde galerijvloeren wordt vaak gedacht aan het opnieuw aanbrengen van een coating laag voorzien van een antislip middel. Een coating voor galerijvloeren ziet er erg mooi uit als het net is aangebracht. Een coating vloer heeft ook nadelen daar informeren wij u graag over.

Het aanbrengen van een coating is een vak apart. Het Nederlandse klimaat is eigenlijk niet optimaal voor het goed laten indrogen van de coating. Wanneer een coating niet goed is aangebracht dan laat deze al relatief snel los. Dit probleem komen wij in de praktijk regelmatig tegen. De coatingvloer wordt antislip gemaakt door een korrel door de coating vermengen. Deze korrel voldoet niet aan de standaard norm en is daardoor vaak voor de ene persoon te glad en voor de ander te stroef. Deze antislip korrel is ook een bron voor vuil die aan het antislip blijft hechten. Dit resulteert op termijn op galerijvloer die er niet meer mooi en schoon uit ziet. 

Alternatief voor coating vloeren voor galerijvloeren

U zult wel denken maar wat is dan een goede oplossing om een galerijvloer mee te renoveren? Wij hebben hier de perfecte oplossing voor die al bijna 30 jaar bestaat.

Onderhoudsvrije antislip tegels voor balkonvloeren en galerijvloeren van heel sterk en slijtvast kunststof. De tegels zijn gemaakt van Polypropyleen, een oersterk kunststof met de positieve eigenschap dat vuil, fijnstof en aangroei hier niet aan hecht. Deze kunststof tegels zijn voorzien van een sterk kliksysteem waardoor de nieuwe galerijvloer snel en zonder overlast is gelegd.

Handige VvE’s kunnen de galerijvloer zelfs zelf leggen. Ook is het vaak mogelijk om de tegels over de huidige vloer te leggen waardoor aanzienlijke kosten worden bespaard. De tegels zijn voorzien van een sterk UV beschermend middel en voorzien van 15 jaar garantie.

Lees hier meer over de kunststof antislip tegels voor galerijvloeren

DE DIAMONDDECK VLOERTEGELS ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk
Monique en Ivo Swissdeck

Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

Bij SwissdeckVloertegels.nl staan we voor je klaar. Je neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.