Galerijvloer renoveren? - Swissdeckvloertegels

Galerijvloer Renovatie

DÉ OPLOSSING OM EEN GALERIJVLOER SNEL, VEILIG & DUURZAAM  TE RENOVEREN. 

ANTISLIP, ONDERHOUDSVRIJ EN 15 JAAR GARANTIE*!

SNEL GELEGD EN MINIMALE OVERLAST

De Ribdeck antislip tegel is de beste antislip oplossing voor een galerijvloerrenovatie. De renovatie is snel, veilig, duurzaam en tegen relatief lage kosten. De tegels zijn lichtgewicht en kunnen meestal over de huidige vloer worden gelegd. De antislip tegels zijn voorzien van een sterk kliksysteem en de nieuwe galerijvloer is vaak al in een paar dagen gelegd. De nieuwe antislip galerijvloer is direct te betreden, hierdoor wordt de overlast voor bewoners geminimaliseerd.

De antislip tegels zijn slijtvast en voorzien van 15 jaar beperkte garantie*. De kunststof tegels hebben een open structuur die de natuurlijke afwatering niet belemmerd en zijn snel droog. Vuil, fijnstof en groene aangroei hecht niet aan de tegels. Daardoor zijn de kunststof tegels nagenoeg onderhoudsvrij en worden niet groen en glad. De tegels zijn voorzien van een sterk antislipmiddel die niet kan slijten.

Problemen die wij vaak tegenkomen zijn een galerijvloeren die vies en daardoor glad zijn. Ook komen wij veel galerijvloeren tegen waar plasjes op blijven staan. Met de Ribdeck antislip tegels is dit eindelijk verleden tijd!


Of bestel de SwissDeck Vloertegels voor Galerijrenovaties direct bij ons in de webshop > 

DE RIBDECK GALERIJVLOER OPLOSSINGEN ZIJN:

Onderhoudsvrij

Veilig door antislip

Duurzaam

Eenvoudig te leggen

Slijtvast

Comfortabel

Snel droog

UV bestendige kleuren

15 jaar garantie*

KLIKSYSTEEM VOOR HARDE EN VLAKKE ONDERGRONDEN

Een nieuwe galerijvloer is snel gelegd en zonder overlast voor bewoners. De nieuwe galerijvloer is direct te betreden. De tegels zijn snel te installeren vanwege het sterke kliksysteem, ontwikkeld om op elke vlakke ondergrond te gebruiken. 

Vaak kan de huidige vloer blijven liggen wat aanzienlijke kosten bespaard. Wij leggen de galerijtegels veel over ondergronden zoals beton, bitumen dakbedekking, stoeptegels, rubber tegels, ceramische tegels etc.

Bij plaatsing over bitumen dakbedekking leggen wij een ondervloer van
gerecycled rubber van 3 mm ter bescherming van de bitumen dakbedekking.

Indien er onderhoud aan bijvoorbeeld de dilatatievoegen nodig is, dan kunnen de tegels eenvoudig tijdelijk worden verwijderd.

ZEER VEILIGE, GELUIDDEMPENDE EN COMFORTABELE GALERIJVLOER

De Ribdeck galerijtegels zijn gemaakt van Polypropyleen (PP), dit is een zeer sterk en stijlvast kunststof. Door een vermenging van 8% rubber zijn de galerijtegels geluiddempend en minder belastend voor gewrichten dan een galerijvloer van beton. De tegels zijn comfortabel om op te lopen en geschikt voor ouderen en minder validen. De tegels zijn zeer veilig doordat het antislip middel door de gehele tegel heen zit verwerkt en daardoor niet kan afslijten. 

RIBDECK GALERIJTEGELS MET NATUURLIJKE AFWATERING

De Ribdeck galerijtegels zijn voorzien van een open structuur die het regenwater door laat en de natuurlijke afwatering niet belemmerd. De tegels zijn snel droog en door de hoogte van 1,8 cm zijn vervelende plasjes water die vaak op galerijvloeren blijven liggen niet meer zichtbaar.

De tegels worden meestal over de goot gelegd zodat deze niet zichtbaar is, maar wel zijn functie behoudt. De galerijvloer lijkt daardoor ook optisch groter voor een nog mooier resultaat.

De tegels liggen niet gelijmd, maar aan elkaar vast geklikt met een sterk kliksysteem. Hierdoor kan de vloer heel makkelijk gedeeltelijk worden verwijderd wanneer er onderhoud aan de galerijvloer zelf nodig is. 

ONDERHOUDSVRIJE GALERIJTEGELS

Ook vieze, gladde en groene galerijvloeren zijn met onze antislip tegels verleden tijd. De galerijtegels zijn gemaakt van non-poreus materiaal waardoor vuil, fijnstof en groene aangroei zich niet aan de tegels kan vasthechten. De tegels worden daardoor niet glad en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Indien gewenst kunnen de tegels worden gereinigd met een natte doek, dweil, emmer water, stofzuiger, hogedrukreiniger of bijvoorbeeld een boenmachine. 

Wij krijgen soms vragen over het losse vuil zoals bladeren wat door de tegels heen valt. Het meeste vuil worden door regenwater afgevoerd naar de goten. Onder de tegels vindt een verteringsproces plaatst waardoor het meeste vuil wordt verteerd. Indien er veel droog vuil is gevallen kan de vloer eventueel op een droge zomerdag met een stofzuiger worden gereinigd. Ook kan de vloer eenvoudig gedeeltelijk worden losgehaald om onder de vloer schoon te maken, mocht dit na verloop van jaren nodig zijn.

Werkwijze Galerijvloerrenovatie

Werkwijze

Een prijsindicatie kunnen wij verzorgen op basis van de afmetingen van de galerijvloer of het aantal vierkante meter en een aantal foto's van de galerijvloeren. Daarnaast ontvangt u proeftegels en een aantal folders zodat u onze oplossing aan medebewoners kunt laten zien.

Voor het maken van een officiële offerte komen wij op locatie een inmeting doen. Wij nemen een aantal tegels mee en geven advies op maat. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat en heeft u de gelegenheid om de offerte voor te leggen aan de betrokken partijen. Na akkoord wordt de plaatsingsdatum besproken.

De tegels worden professioneel gelegd en het leggen neemt meestal een aantal dagen in beslag. De bewoners kunnen direct over de reeds gelegde tegels lopen, de overlast is daardoor minimaal. Vaak zijn de bewoners zo enthousiast over de uitstraling van de nieuwe galerijvloer, dat zij de tegels ook op het eigen balkon willen hebben gelegd.

Wij werken veel samen met VvE's, woningbouwcorporaties en bouwbedrijven. Uiteraard is onze antislip tegelvloer ook zeer geschikt voor nieuwbouwprojecten.


Of bestel de SwissDeck Vloertegels voor Galerijrenovaties direct bij ons in de webshop > 

Ervaringen van klanten


Na verschillende opties te hebben overwogen uiteindelijk voor uw product gekozen. Begonnen met een proefpakket en produckt goed bekeken, de keuze was snel gemaakt. Na bestelling waren de tegels snel geleverd en gelegd, wat 'n fluitje van een cent is. Ze liggen nu 2 maanden en zijn 100% tevreden !
Fer , Oosterhout

Ik werd heel plezierig telefonisch te woord gestaan en kreeg goed advies. De vloer is prachtig en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Henriette , Schiphol-Rijk
Garantie

GARANTIE

* Er zit 15 jaar beperkte garantie op de tegels en 3 jaar op de kleur. Deze garantie geldt voor niet commerciële toepassingen, daar geldt de wettelijke garantie van 1 jaar. De tegels zijn voorzien van een sterke UV beschermer. Onze ervaring is dat verkleuringen in Nederland minimaal zullen zijn. De tegels zijn 100% recyclebaar.

Meest bestelde kleuren

nullnull

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  Materiaal: Polypropyleen copolymeer

  Afmeting tegel: 40x40x1,8 cm

  Gewicht per tegel: 552 gram

  Tegels per m2: 6,25 tegels

  Randprofiel: 40x6,2 cm

  Hoekstukken: 6,2x6,2 cm

  Belastbaarheid: 25 ton per m2

  UV weerstand: UV gestabiliseerd materiaal

  Oppervlakte tegel: Antislip

  Chemicaliën: Uitstekend

  Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend

  Zuren, oplosmiddelen: Goed

  Temperatuurbereik: -20 tot +70°

  Standaard brandklasse: De tegel valt in de standaard brandklasse E voor kunststof 

  Gecertificeerde brandklasse op aanvraag: Op aanvraag vanaf 5000 tegels en tegen een meerprijs is de FireDeck tegel leverbaar met een B1fl gecertificeerde brandklasse (brandvertragend) wat wordt voorgeschreven voor openbare ruimtes.

  Rookklasse: S2

  Monique en Ivo Swissdeck

  Hulp nodig bij uw bestelling of de vloer laten leggen?

  Bij SwissdeckVloertegels.nl staan wij voor u klaar. U neemt gemakkelijk contact met ons op via de e-mail (info@ivoreetrade.com) of telefonisch via +31 (0)297-591225.

  Of bestel de SwissDeck Vloertegels voor Galerijrenovaties direct bij ons in de webshop >